07-May-2024

PROJEK PEMBINAAN JAMBATAN

Pembinaan jambatan yang menghubungkan pelajar-pelajar dari Kolej Kediaman ke Fakulti Sains Bumi dan Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu UMK Kampus Jeli. Jambatan ini telah siap dibina dan menjadi laluan alternatif kepada pelajar-pelajar.

04-Feb-2024

Hari ke-10 Kerja-Kerja Penyambungan Kabel HT Overhead Elektrik di antara Pencawang Elektrik Pentadbiran hingga Pencawang Elektrik Perpustakaan UMK Kampus Jeli

20-Dec-2023

PEMBINAAN STOR PENYIMPANAN BARANG

Progres pembinaan stor bagi penyimpanan barang UMK Kampus Jeli. Terdapat tiga ruangan stor yang telah dibina bagi kegunaan Pusat Pentadbiran Kampus Jeli, Pusat Sukan dan Pusat Pembangunan dan Pengurusan Infrastruktur (3PI) Kampus Jeli.

20-Dec-2023

PEMBINAAN PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI

Projek pembinaan Pusat Kesihatan Universiti, UMK Kampus Jeli dalam fasa memasukkan perabot sebelum penyerahan kunci oleh pihak kontraktor.

06-Dec-2023

PROJEK PEMBINAAN PEJALAN KAKI

Projek pembinaan pejalan kaki yang merupakan laluan utama pelajar UMK Kampus jeli ke premis perniagaan seperti Mr. D.I.Y , KFC dan 7e telah selesai dan boleh digunakan oleh pelajar.

ARCHIVE
May (1)